Om os

BAGGI er en onlineshop med tasker til hele familien. Derudover har vi butikker i Rosengårdcenteret og Tarup Center i Odense og gågaden i Nyborg.

Den første BAGGI butik åbnede i 1999 og vi har sidenhen solgt hundredvis af tasker til glade og tilfredse danskere. På siden finder du over 50 forskellige mærker og stilarter. Udvalget af tasker er altid bredt. Vi har alt fra den populære Fjällräven til det eksklusive mærke ADAX.

Hos BAGGI er vi vilde med tasker. Vi har fingrene i jorden og har derfor kendskab til alle produkter på siden. Du er derfor altid garanteret de nyeste mærker og en god kundeservice, hvis du skulle få brug for hjælp. På grund af de mange års erfaring indenfor branchen og vores store passion for tasker, er du altid sikret en god handel.

Tiderne er skiftet og det er nu ikke kun kvinder, der er vilde med tasker. Mænd er også begyndt at springe med på trenden. Her hos BAGGI er vi en af de førende online platforme med et stort udvalg af tasker til både kvinder og mænd.

Vi har altid kunden i fokus og sørger altid for at give dig en unik shoppeoplevelse. Udover den gode service, har vi altid fyldt op med aktuelle varer - og du har selvfølgelig altid 30 dages fuld returret. Vi har en vision om at hjælpe dig med at fuldende et look med den perfekte taske. Vi bestræber os efter at tilpasse os de nyeste trend og have et stort udvalg, så du kan finde den perfekte taske til dit look.

 

Vent venligst ...

X

Du har lagt et produkt i kurven.
Følgende produkter kan have din interesse.

  1. Leather Lotion
  2. Protector 225 ml