Handelsbetingelser

Du kan sende en e-mail på webshop@baggi.dk eller kontakte os via facebook/www.baggi.dk, hvor vores personale løbende svarer på spørgsmål. Derudover kan du ringe til en af vores butikker. Se under butikker for deres åbningstider og tlf.nr.


Forsendelse og levering

Hos BAGGI har vi altid alle varer på lager. I få tilfælde er varen en bestillingsvare, men du vil da blive gjort opmærksom på det, inden du bestiller. Hvis du bestiller inden kl. 11 sender vi pakken samme dag. I de sjældne tilfælde det sker, at en vare er udsolgt, selvom den bliver vist på siden, kontakter vi dig med det samme, enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse.
Vi leverer gratis med GLS til pakkeshop, hvis du køber for mere end 399 kr. 
Omdeling med PostNord koster 50 kr.

Leveringer med Post Danmark eller GLS koster 50 kr. Ønsker du en vare sendt til udlandet, kontakt os da for fragtpriser.

Det er også muligt selv at afhente varen I en af vores butikker. Det kan du gøre opmærksom på, når du vælger fragtmulighed.

Hvis du ønsker det, sender vi gerne din pakke til din arbejdsplads, indtaster du en anden leveringsadresse.

Ønsker du din vare pakket ind i gavepapir, kan du sætte et kryds i feltet for gaveindpakning. Du kan også vælge, at gaven skal sendes på et bestemt tidspunkt. Dette skal du gøre os opmærksomme på i kommentarfeltet. Hvis gaven skal sendes direkte til modtageren, indtaster du modtagerens adresse som leveringsadresse.

 

Reklamation

I henhold til købeloven har du en reklamationsret på 24 måneder. Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du blot kontakte os hurtigst muligt. Fejl eller slitage opstået som følge af forkert brug af varen er ikke omfattet af reklamationsrettet.

Hvis reklamationen er berettiget kan du få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, alt afhængigt af den konkrete situation.

Skriv til os på webshop@baggi.dk eller ring på tlf.: 66161252, da det ikke altid vil være nødvendigt at varen sendes retur

Hvis det er nødvendigt at varen sendes retur, skal du vedlægge fakturaen som du modtog sammen med varen eller en returseddel, som du finder her ellers refunderer vi ikke varen.

Varen sendes retur til:
BAGGI, Tarup Center, Rugvang 36-40, 5210 Odense NV
eller afleveres I en af vores butikker, som du finder her.

Klik her for at hente en returseddel.

Hvis du har fået tilsendt en forkert vare eller hvis varen er beskadiget ved modtagelsen, betaler vi returfragten. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig. Er det ikke muligt, sætter vi det fulde beløb ind på den bankkonto du oplyser. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.


Fortrydelsesret

Skulle du, mod forventning, fortryde et køb, har du, fra modtagelsen af varen, 30 dages fuld returret fra du har modtaget varen, såfremt varerne returneres ubrugte og ubeskadigede i original emballage og med originale labels og prismærkning.

Du kan købe fragtlabels her:
GLS - 50 kr kan købes her. (Plastiklommer fåes i gls-pakkeshoppen)
Post Nord - 75 kr kan købes her.
 (Sættes fast med tape el.lign.)
HUSK at fjerne den gamle label, før du sætter den nye på.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen vil vi hurtigst muligt, inden for en uge, refundere købsbeløbet til din bankkonto. Vedlæg en kopi af din faktura eller følgeseddel ellers refunderer vi ikke varen.

Byttevarer sendes retur til:
BAGGI, Tarup Center, Rugvang 36-40, 5210 Odense NV
eller afleveres I en af vores butikker, som du finder her.

Klik her for at hente en returseddel.


Betaling

Hos BAGGI kan du betale på følgende måder: DanKort, Visa, VisaElectron, JCB, Maistro og Mastercard.

Ved betaling med betalingskort hæves beløbet først når varerne er afsendt. Godkendelse af dine betalingsoplysninger sker via en krypteret SSL forbindelse. Selve verificeringen og det efterfølgende træk af pengene på dit kort, foretages af PBS og din bank. BAGGI har ikke adgang til dine kortoplysninger.


Gavekoder/rabatkoder

Hvis du vælger at anvende en gavekode eller rabatkode i forbindelse med dit køb, fratrækkes værdien af dit gavekort det samlede købsbeløb. Hvis værdien af dit gavekort overstiger dit samlede købsbeløb, udsteder vi et nyt gavekort til dig på restbeløbet. Hvis dit samlede købsbeløb er større end værdien af dit gavekort, vil du blive opkrævet restancen via den betalingsform du har valgt.

Gavekortet er gyldigt i tre år og der er ligesom de øvrige varer, 30 dages fortrydelsesret.


Personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger bliver kun brugt rent administrativt, og hverken sælges eller videregives til tredjemand. Du skal oplyse navn, adresse og email for at vi kan behandle ordren, og komme i kontakt med dig, hvis der er problemer i forbindelse med dette. Oplysningerne opbevares hos os i maksimalt 5 år, som bogføringsloven foreskriver, hvorefter de slettes. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Evt. indtastede kreditkortoplysninger kan kun læses af PBS.


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse webshop@baggi.dk.

 

Vent venligst ...

X

Du har lagt et produkt i kurven.
Følgende produkter kan have din interesse.

  1. Leather Lotion
  2. Protector 225 ml